Ridsport VS Annan sport

En gigantisk skillnad mellan ridsporten och andra sporter är - Utrustningen.
Vi ryttare är ytterst noga med att matcha och det finns ett otroligt stort utbud, för helst vill man ju inte ha lika som någon annan. Kollar man på en fotbollsträning eller en hockeyträning ser i princip alla likadana ut. Det finns inte så mycket att växla mellan. Kanske kan man ha en annorlunda färg på shortsen..

Kanske vore det mycket lättare om även vi ryttare hade det så, då skulle man slippa krånglet med att ordna en outfit varje gång som man ska rida. Vi har också en häst som ska ha utrustning, som helst även den ska matcha med oss. Fotbollen delar man på och inte kan man klä den olika från gång till gång. Men jag tycker att det är roligt att matcha, så det skulle jag inte vilja slippa. Priset däremot, för att ha många olika outfits (absolut om man har egen häst) gör det lite krångligare.

På en fotbollsmatch, där finns det 2 olika outfits - ett för varje lag. Eller ja, det finns väl egentligen fyra eftersom målvakternas dräkter oftast ser annorlunda ut. Detta gäller för dom flesta sporter.
Går man däremot till en hopptävling har varje ekipage olika outfits, allt ska matcha och det finns alla möjliga färger. Eoförsig ska man se skillnad på dom två olika lagen i exempelvis fotboll, men visst måste det vara tråkigt att se exakt lika ut som någon annnan?
En grön outfit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0