Hanna och Emm

 
 
Igår var det en annan ridskolehästs tur att leverera. Hanna och Emm tog hem en fjärdeplats i LC och en tredjeplats i LB. Så duktiga, våran superfina ridskolenordis! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför är dem två översta bilderna ur fokus? Även andra bilder på din blogg? Fokuserar du på hästen innan den ska hoppa eller när den hoppar?

Vore kul att veta! :)

Svar: När jag fotar inomhus väljer jag ljus framför fokus. Har inte rätt inställningar för att fokusen ska bli helt hundra, då ser man inte vad bilden föreställer för att den blir så mörk. Hade jag haft pengar hade jag köpt en kamera som klarar av att fota inomhus bättre än den jag har nu eftersom det är en "nybörjarkamera".
Skriv gärna vem du är då det är roligare att svara på kommentarer då, tar gärna emot tips på hur du gör för att få helt skarpa bilder inomhus! :)
Victoria Mickelsson

2013-04-15 @ 19:51:18
Postat av: hej

men aldrig ridskoledartisen :( (dartmooren,loppan)
VARFÖR??

Svar: Vad menar du? :)
Victoria Mickelsson

2013-04-16 @ 20:33:09
Postat av: Hej

Men b ponnyerna (Ellie ärtan Loppan) får aldrig åka ut på tävlingar :( även fast de har sjukt mycket kapacitet

Svar: Ellie var ute på tävling för bara några veckor sedan... och Ärtan går tyvärr inte rida för tillfället. Dom är superduktiga alla 3, men det ska finnas ryttare till dom också. Hade det funnits någon som kunde och ville tävla Loppan är jag säker på att hon också hade fått åka ut :)
Victoria Mickelsson

2013-04-17 @ 13:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0