Aktiviteter dan före dopparedan


Fullt upp hela dagen

Under förmiddagen städade jag i lägenheten, ordnade allt i garderoberna och så vidare. Efter det åkte vi till mina kusiner och hade "lilla julafton" med den närmaste släkten på pappas sida. 


Hästen som alltid fastnar på bild...

...och alltid ser bra ut - Lassas Emelie "Emm"
Tar man ner kameran på stallet och ska fota, då kan man vara bombsäker på att man får ett x-antal otroligt fina bilder på henne med sig hem. Även om alla andra står med huvudet nere i marken och käkar gräs eller står och sover, så posar hon alltid när kameran kommer fram. Jag är otroligt tacksam för det! 

Renovering pågår

Bloggen kommer se ut som den gör nu tills efter jul, inlägg kommer komma upp som vanligt så jag hoppas att ni kan se förbi utseendet dessa dagar. 

Hästen som alltid fastnar på bild...

 

Nystart, nu drar jag igång igen!

Äntligen jullov och några veckors ledighet. Bloggen har jag varken orkat eller hunnit med på senaste tiden, men nu saknar jag den verkligen och vill dra igång igen. Utséendet sa så snart som möjligt ändras, fast det får bli efter jul.

Tips på vad jag ska skriva om nu när jag drar igång igen är mer än gärna välkommet! 


Allas vår RGB levererar...

...nu håller vi alla tummar inför omhoppningen!

Andra advent

Andra advent, 15 dagar kvar till julafton, 16 dagar kvar till jag fyller 16. 

Började morgonen med att traska iväg till ICA med lillebror och köpa frukost och vi har nu placerat oss i soffan för att kolla på sport resten av dagen. Nu kollar vi på skidskytte och klockan 14.10 väntar världscupshoppning på SVT-PLAY. Denna helg har gått väldigt fort och jag skulle gärna vilja vara ledig några dagar till. Fast, jag ska bara gå i skolan imorgon och halva tisdagen sedan är jag ledig fram tills på fredag - så jag ska inte klaga. 

Dags att göra om på bloggen igen

För nu är det ju absolut inte höst längre och då passar enligt mig en orange design och header inte in längre. Jag ska försöka få till något vintrigare så får vi se när det renoveras här. 

Mysig utedag i snön


Städdag

Idag är det städning som gäller här hemma. Jag har nu diskat och plockat ihop, bara dammsugaren som ska startas nu. Annars väntar en väldigt lugn helg, morgondagen spenderas med min lillebror eftersom våra kära föräldrar åker till Gävle och kollar på hockey utan oss!? 

Plugg, plugg och åter plugg

Med 19 dagar kvar till julafton, märks det verkligen att det snart är jullov - iallafall med tanke på hur mycket prov och andra saker vi har i skolan nu för tiden. Det är anledningen till att bloggen inte har hunnits med. Det är helt enkelt så att skolan går före, även om jag tycker att det är så mycket roligare att blogga... 

Men jag ska inte klaga egentligen. Som sagt är det 19 dagar kvar till julafton och det betyder att det bara är 20 dagar kvar till jag äntligen fyller 16, det är inte lätt att vara född så sent på året. Annars är dagens höjdpunkt (iallafall nästan) julkalendern nu i december. Det är verkligen sååå mysigt att kliva upp på morgonen och platta håret framför ett avsnitt framför Mysteriet på Greveholm 2. Den slår inte orginalet, men bra är den iallafall. 

Med detta inlägg ville jag från början säga att jag från och med nu ska försöka hinna med bloggan så mycket som det bara är möjligt, men om uppdateringen blir dålig så vet ni iallafall varför. 

Massor att göra

Hästvakt på två ställen gör att dagarna fylls av in/utsläpp,mockning, fixande av mat och ridning. Imorgon väntar också två hoppträningar för Ulf Johansson, jag ska rida Jojo och Evita. Casper går redan så jag kan inte rida honom utan då ska jag rida Evita som jag inte har ridit på väldigt länge, det ska bli spännande!

RSS 2.0