Nyss hemkommen...

...från en härlig ridtur på Frallan tillsammans med Hilma och Fiffi. Jag traskade ner till stallet vid 10 i morse eftersom Hilma red för Uffe då och åkte sedan med dom hem. Ridturen gick jättebra och Frallan skötte sig super, ett annat stort + är att man inte behöver frysa längre - hoppas det håller i sig! 

Världens bästa Casper, ingen slår honom! ♥

Så fin som Casper var idag tror jag aldrig att han har varit när jag suttit på honom. Vi hade dressyr och jobbade mycket med hästens ställning. I början var allt i princip pannkaka, jag har inte ridit honom på cirka 3-4 veckor så det var väldigt ovant att sitta på honom igen. 

Efter ett tag kom jag in i det igen och han var riktigt, riktigt fin och trevlig att rida resten av lektionen. Världens bästa är han helt enkelt!

Fullt upp med att plugga och skicka bilder

 

Hemma och hostar

...precis så har jag spenderat min dag, inte det roligaste man kan göra direkt. 

I övrigt har jag mest skickat bilder och kollat på One Tree Hill, vad jag har orkat med helt enkelt. Kvällen kommer nog att fortgå på precis samma sätt och som det ser ut nu blir jag hemma imorgon också. 

Rolig hopplektion

Trots ett litet missöde då jag åkte i backen så gick lektionen ikväll verkligen jättebra. Jag har aldrig hoppat Mystik på riktigt förut, max 50 centimeter skulle jag tro, men idag hoppade vi en kort bana på ungefär 90 cm skulle jag tro. 

Jag lät honom gå iväg på ett av hindren och höll inte om med skänklarna för fem öre en gång, och då gjorde han helt rätt i att stanna, jag vaknade till efter det och när vi sedan tog om det kändes allt jättebra igen. Han var verkligen väldigt rolig att hoppa, om än väldigt annorlunda om man jämför med bästa Casper. 

Studiedag i mitt hjärta

Vaknade för en stund sedan och har precis börjat skicka lite bilder. Jag var och fotade på en hopptävling i Söderhamn igår och har nu massa bilder att fixa och skicka. Därför är det väldigt skönt att ha studiedag just idag. Under dagen ska jag städa och sedan laga mat tillsammans med min lillebror, som pappa kommer och äter när han åker hem från jobbet. 

Ikväll är det ju som vanligt också ridlektion, så det gör hela studiedagen såååå mycket bättre än vad den redan är. 

Myslördag

Så här gör jag hela tiden när jag kollar på film. Eftersom jag kollar om på alla One Tree Hill avsnitt nu, så är det ännu värre, eftersom jag vet vad besluten kommer leda till...

Vad tar tiden vägen?

Pluggade HELA tisdagskvällen, igårkväll var jag på handledarkurs för att få börja övningsköra i 4 timmar och idag är det ridning av Jojo som gäller! 

Rolig lektion

Idag har jag, som alltid, ridit lektion. Jag red på en otroligt taggad Mystik som när bommar och små hinder kom fram tyckte att livet var toppen och helst ville göra allt i sin egna fart. Men, några linjer fick vi till i lugnt tempo och kom bra på alla små skutt, så jag är nöjd.

Det är en otrolig skillnad mellan han och Casper, speciellt hur känslig dom är för hjälper. Mystik reagerar på sådant Casper inte ens skulle lägga märke till. En annan sak är att när jag idag gjorde halt med Mystik fick jag ett argt stamp med frambenet som svar, han ville minsann inte stå still. Det har Casper nog aldrig klagat på...

Önskebilder, OscarEn helg då jag har kopplat bort allt

Jag har under hela denna helg kopplat bort allt. Myst framför tv:n och har snart sett en hel säsong av One Tree Hill, jag har varit ute och gått med musiken på högsta volym i öronen och jag har inte så mycket som kollat på något plugg. Idag har jag inte heller startat datorn förens nu, vilket faktiskt känns väldigt skönt. 

Efter en helg som denna känner jag mig laddad inför en skolvecka, och nästa helg ska jag iväg på årets första tävling. Kameran ska dammas av och jag har verkligen längtat efter detta! 

Nu ska jag fortsätta kvällen med att kolla på Ponnyakuten och sedan starta en film. Jag ska också fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp under morgondagen. Något speciellt ni vill läsa om eller se bilder på? 

Ont i nacken

Vaknade imorse och hade sjukt ont i nacken, vet inte vad jag gjort, men någonting är det. Sitter nu med en halsduk virad 10 varv runt halsen, så länge jag inte vrider på huvudet känns det helt okej.

Pågrund av detta så blir det en lugn hemmadag med en massa filmkikande. 

RSS 2.0