Nyinvigt, utvärdering


Dessa saker invigdes i tisdags då jag var iväg och red Athena, jag kan inte vara annat än nöjd! 

Ridbyxorna: Var lite stela i början, jag trodde aldrig att jag skulle ta mig upp på Athena utan stege. Jag gick runt lite i dom hemma, gjorde lite knöböj och andra rörelser som fick pappa att tro att jag blivit tokig. Döm min förvåning när jag kom upp utan problem på första försöket. Dom blev alltså mjuka väldigt snabbt, men samtidigt inte för mycket. Dom var otroligt sköna att rida i, jag är mycket nöjd! 

Tröjan: Finns inte så mycket att säga egentligen. Den var skön, satt bra och jag trivdes i den. Ångrar nu när jag är hemma att jag inte köpte en i grått också, jag tycker den är riktigt snygg.

Handskarna: Jag kan inte säga att dom var "wow", jag har prövat och använt skönare handskar. Men dom är absolut godkända, dom funkar att rida i. Dom är inte obekväma, men samtidigt inte jättesköna. Vilket jag visste när jag köpte dom och kände redan när jag prövade dom. 

Stövelstrumporna: Även dessa använde jag, även om dom inte fick vara med på bild denna gången. Jag är totalt nerkärad i strumporna, jag hade mer än gärna köpt på mig ett helt gäng i olika färger. Jag förstår inte hur jag ska kunna rida i vanliga ridstrumpor igen... iallafall inte nu på sommaren, så skönt att inte fötterna och benen kokar när man har ridit klart. 

Jag hade bråttom, en slarvigt fotad "outfitbild"... inte ens färgarna ser ut som dom ska.  




Kommentarer
Postat av: kajsa - 100% häst

Ridbyxorna är kanonsnygga :)

2012-07-14 @ 19:21:28
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/
Postat av: Tove O

Vad snygga dom nya ridkläderna var på dig! :D

2012-07-16 @ 21:13:38
URL: http://lillatoove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0